[warning]دبیر ستاد اجرایی طرح ملی تلاوت کشور گفت: موسسات قرآنی مردمی نقش بهسزایی در موفقیت طرح ملی تلاوت قرآنکریم در استانها دارند. [/warning]
به گزارش پاایگاه اطلاع رسانی الضحی به نقل از خبرگزاری فارس از شهرستان ساری ، حسین مقدمکیا امروز در پنجمین همایش سراسری مجریان و مدیران موسسات قرآنی طرح ملی تلاوت قرآنکریم در ساری اظهار کرد: این موسسات بازوی توانمندی برای طرح تلاوت قرآنکریم در استانها و شهرستانها هستند.
وی اضافه کرد: در حال حاضر، ۱۷ موسسه قرآنی با طرح ملی تلاوت قرآنکریم در استانها همکاری میکنند که عمده فعالیت آنها در زمینه علوم قرآنی است.
مقدمکیا با تاکید بر اینکه طرح ملی تلاوت قرآنکریم میکوشد از ظرفیت موسسات قرآنی در بالا بردن سطح کیفی طرح مذکور استفاده کند، گفت: عملکرد موفق موسسات قرآنی سبب ترویج فرهنگ قرآنی در بین نسل جوان و نوجوان میشود همچنین این موسسات میتوانند به شناسایی نخبگان قرآنی در مناطق شهری و روستایی کمک کنند.
دبیر ستاد طرح ملی تلاوت قرآنکریم با بیان اینکه نیاز جامعه امروزی با توسعه فرهنگ قرآنی مورد تأکید مقام معظم رهبری است، افزود: در طرح ملی تلاوت قرآنکریم عاملیت به قرآن و عمل به آموزههای این کتاب آسمانی تبیین میشود.
این مسئول اظهار کرد: طرح ملی تلاوت قرآنکریم به برکت این کتاب آسمانی، از سال ۹۱ در مازندران شروع شده و نخبگان خوبی را به جامعه تحویل داده است.
دبیر ستاد اجرایی طرح ملی تلاوت کشور در پایان اظهار کرد: طرح ملی تلاوت قرآنکریم در راستای منویات مقام معظم رهبری در تربیت قاریان بینالمللی و کشوری با حمایت و نظارت معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اجرا میشود.
ارشاد اسلامی از طرح ملی تلاوت قرآنکریم در مازندران حمایت میکند
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران نیز در پنجمین همایش سراسری مجریان و مدیران موسسات قرآنی طرح ملی تلاوت قرآنکریم در ساری، گفت: این ادارهکل و وزارت تابعه با تمام قوا از طرح ملی تلاوت قرآنکریم در این استان حمایت و پشتیبانی میکند.
احد جاودانی اظهار کرد: مازندران از ظرفیتهای بالقوهای در زمینه قرآنی برخوردار است و طرح ملی تلاوت قرآنکریم میتواند شاخصهای قرآنی این استان را ارتقا دهد.
وی بیان کرد: طرح ملی تلاوت قرآنکریم به این دلیل که منشور اصلی آن را نوجوانان تشکیل میدهند، لذا طرح ارزشمندی برای کاهش بزههای اجتماعی است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران شناسایی افراد مستعد در حوزه قرآنی را ضروری دانست و افزود: برای شناسایی افراد مستعد باید از دوره دانشآموزی شروع کرد تا استعدادهای تدوین شده طرح ملی تلاوت شناسایی شود.
وی ادامه داد: برگزاری محافل قرآنی با حضور قاریان بینالمللی در کنار آموزشهای دورهای برای توانمندی و پرورش این استعدادها بسیار موثر است.
جاودانی تبیین ابعاد طرح ملی تلاوت قرآنکریم توسط اهل فن و نخبگان نوجوان را از دیگر ضرورتها در این حوزه ذکر و بیان کرد: باید این اهتمام در مازندران باشد تا این استان با توجه به استعدادهای برتر از نظر فرهنگ قرآنی در جایگاه نخست کشور قرار گیرد.
ثبت دیدگاه