مدرس قرآن و تاریخ اسلام به مناسبت ۱۰ ربیعالاول، سالروز ازدواج پیامبر(ص) و حضرت خدیجه (س) در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی الضحی گفت : در فرهنگ اسلام، تشکیل خانواده تنها برای اشباع غرایز و تکثیر اولاد نیست بلکه پاسخی به ندای فطرت انسانی است و خداوند انسان را به گونه ای آفریده که در […]
مدرس قرآن و تاریخ اسلام به مناسبت ۱۰ ربیعالاول، سالروز ازدواج پیامبر(ص) و حضرت خدیجه (س) در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی الضحی گفت : در فرهنگ اسلام، تشکیل خانواده تنها برای اشباع غرایز و تکثیر اولاد نیست بلکه پاسخی به ندای فطرت انسانی است و خداوند انسان را به گونه ای آفریده که در سایه ازدواج و تشکیل خانواده آرامش و سکون یابد .
حجت الاسلام والمسلمین سجاد بازماندگان افزود : نهاد خانواده از نهادهای اصیل جامعه است که اصلاح و فساد آن تاثیر مستقیم در اصلاح و فساد جامعه دارد.
وی بیان داشت : دین مبین اسلام هم برتشکیل این نهاد مقدس و هم برتحکیم آن تاکید فوق العاده ای داشته وتلاش نموده است که این نهاد تاثیر گذار، با نگاه مکتبی جان گرفته و با همین نگاه تداوم یابد.
بازماندگان اظهار داشت : انسان به گونه ای خلق شده است که گویی کمال دنیا و آخرتش در سایه ازدواج شکل می گیرد، شاید برهمین مبنا بود که حضرت آدم (علیه السلام) در بهشت دنیا با همسر خود سکونت گزید(اسْکُنْ أَنْتَ وَ زَوْجُکَ الْجَنَّهَ) همچنین ، در بهشت آخرت نیز، یکی از نعمتهای ارزشمند الهی (ازواج مطهره) است. (وَ لَهُمْ فیها أَزْواجٌ مُطَهَّرَهٌ)
وی با اشاره به اینکه همسر مناسب ،صاحب کمال و با فضیلت نه تنها مایه لذت جسم است، بلکه محوری از محورهای لذت روحانی می باشد افزود : اسلام براى زن و شوهر، حقوق واجب و مستحبى قرار داده که لازم است
زن و شوهر رعایت کنند و مراقب باشند که این دستورات حیاتبخش را زیر پا نگذارند چرا که این حقوق، پایههای اساسى خانواده را تشکیل مىدهد و خیر و سعادت، لذّت و آرامش و بقاى زندگى مشترک را تأمین مىکند.
بازماندگان بیان داشت : حفظ حریم و احترام و خوش رفتارى با هم ، تأمین نیاز جنسى و روحی و روانی یکدیگر، اجتناب از سوء ظنهاى بىمورد ، پرهیز از تندخوى، بدزبانی، درشت گفتاری، ترشروى و سرسنگین نبودن در برابر یکدیگر ، اجتناب از تمجید دیگران در مقابل یکدیگر ، تحقیر نکردن یکدیگر و همین طور خویشان و بستگان همدیگر، تندخویى و گاهى بداخلاقى همدیگر را تحمل نمودن، هرگز به هم دروغ نگفتن و رعایت صداقت، امانت ، فداکارى و گذشت برخی از وظایف زن و شوهر در مقابل یکدیگر است.
حجت الاسلام سجاد بازماندگان در ادامه افزود : روز دهم ربیعالاول حضرت خدیجه(س)، جانِ پیامبر میشود و تمام ثروت خود را در حضرت محمد(ص) خلاصه میکند ، حضرت خدیجه(س) به خانه حضرت محمد (ص) میآید تا مرهم زخمهای فردای پیامبر (ص) باشد.
وی بیان داشت : پیامبر (ص) ۱۵ سال قبل از هجرت با حضرت خدیجه کبری (س) ازدواج کرد و در احادیث منابع شیعه و اهل سنت آمده است که حضرت خدیجه(س) بنت خویلد بن اسد، در دانش و اطلاع به کتب زمان خود معروف بوده است ، حضرت خدبجه کبری با انکه مادر روحانی همه مومنین است ازمیان همه عظمت های این بانو همین بس که شرافت مادری حضرت فاطمه زهرا (س) را داشت او مادر بانویی است که امامت و وصایت پس از نبی مکرم اسلام (ص) از نسل او استمرار یافت و پیامبر اسلام در فضیلت این بانوی بزرگوار می فرمایند:خدای عز و جل از زنان عالم چهار زن را برگزید:مریم، آسیه، خدیجه و فاطمه.
بازماندگان با اشاره به فتنه های آخر زمان افزود : تنها راه نجات امروز ما پیروی از دستورات دین مبین اسلام است و اگر جوانان ما با تمسک به قرآن و سیره اهل بیت (ع) زندگی کنند از فتنه های آخر زمان در امان خواهند بود.
ثبت دیدگاه